Blog díj

Rendkívüli meglepetéssel és örömmel láttam a minap vendégkönyvemben, hogy kedves barátnőm, Amethyst megajándékozott a Blog díjjal.
Hálásan köszönöm kedves Amethyst a megtisztelő, szép díjat, nagyon boldoggá tettél.
Sokat jelent számomra elismerő véleményed, amivel munkám illeted. Köszönöm.
 

Amethyst tartalmas, sokszínű olasz-magyar oldala, amely az olasz nyelv, zene és irodalom világába vezeti be a látogatót, ajánlom figyelmetekbe:

http://italianoungherese.weebly.com/


A díj további sorsa:

kötelezettségemnek eleget téve, pár napon belül továbbítom a Blog díjat, amellyel Amethyst megtisztelt.

Díjazottjaim: az általam nagyra becsült és tisztelt oldalak

1.
Drága barátnőm,
Zsóka56, akinek csodálatos, igényes oldala, ahol káprázatos, rendkívül ízléses, gyönyörűséges saját szerkesztésű és több tízezer elvihető png, gif, jpeg kép található kategorizálva. Igaz, önzetlen, őszinte barát, aki bevezetett a honlap- és képszerkesztés rejtelmeibe:

http://zsoka56.hu/

2.
Scarlett
honlapja hatalmas, lenyűgöző anyaggal rendelkezik. Sajátos hangvételű és hangulatú, gyönyörű, érzelmekkel telt verseit, köztük csodálatos szonettjeit, és a művészetekkel foglalkozó oldalát mindenkinek szívből ajánlom:

http://scarlett.honlapepito.hu/

3.
Angie,
kedves német barátnőm, akinek változatos oldalain található kötészet, művészet, sok szép kép szülővárosáról, indiánokról, cicák és egyéb érdekesség:http://kleineharzhexe.oyla.de/cgi-bin/hpm_homepage.cgi/

4.
Kedves barátom,
Freyberger László honlapján hihetetlen mennyiségű és minőségű pps és zenedoboz között válogathattok, több féle kategóriában. A zenei aláfestések is nagyon igényesek, kifejezőek. Figyelemre méltó képeslapküldője is!

http://oregfrei.gportal.hu/

A díjat szeretettel és örömmel adtam tovább, bízom benne, hogy Ti ugyanígy fogadjátok!
(2013. május 12.)

Egy újabb nagyon kedves ajándékot kaptam tegnap Amethyst barátnőmtől:Ez a személyre szóló
Barátság díj rendkívüli örömmel és meghatottsággal töltött el. Úgy gondolom, hogy ez többet ér minden vándordíjnál! Szívből köszönöm Amethyst!

(2013. 05. 12.)Igencsak nagy örömömre, két nappal később ismét megkaptam a Blog díjat. Másodszor Ivett ajándékozott meg ezzel a kedves díjjal. Nagyon szépen köszönöm, kedves Ivett, hogy honlapom méltónak találtad a megtisztelő díjra és elismerésre !

Ivett változatos, sokféle, igényes tartalommal megtöltött oldalát
itt táljátok:


Kreatív  blogger díj

 

Ezzel a szép díjjal drága Barátnőm, Zsókicám (zsoka56) ajándékozott meg, nagyon szépen köszönöm!

A Kreatív blogger díj igen megtisztelő számomra, hiszen vannak sokkal szebb és tartalmasabb oldalak, de nagyon örülök, mert bizonyára van valami "különlegessége", ami néhány látogatót megragad és értékeli a sok munkát, mint ezt Zsóka barátnőm tette! Ezekben a díjakban az a felemelő, hogy egymásra is önzetlenül figyelünk, hiszen nyilván nem "csak" a saját, hanem mások örömére is szerkesztgetjük honlapjainkat.

 

A díj átvételét és az azt követő szabályokat betartom.
1. Meg kell köszönnöm
2. A logót ki kell tenni a blogomba.
3. Be kell linkelnem, akitől kaptam.
4. Írnom kell magamról hét dolgot.

5. Tovább kell adnom 7 embernek.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagyni náluk.

A fentieket örömmel teljesítettem, a 4. pont kissé nehezebb, mert nem igazán szeretek magamról írni, de megteszem!

7 dolog magamról:

1. Budapesten születtem, 1941. július 2-án, az ált. iskolát Jánoshidán végeztem, Szolnokon érettségiztem, a Liszt F. Zeneművészeti Főiskola Miskolci Tagozatán magánének, szolfézs, ének-zene szakon szereztem diplomát.
2. Kazincbarcikán tanítottam 1988-ig, amikor második házasságom révén Szegedre jöttem, és itt nyugdíjazásomig munkálkodtam a zene megszerettetésén.
3. Első házasságomból van egy fiam, drága férjemnek egy lánya - büszke vagyok arra, hogy igazi család vagyunk (nagyon jó kapcsolatban a férjem ex nejével és családjával). Legnagyobb örömünk a két, szép, értelmes kislány unokánk!
4. Nagyon családcentrikus vagyok (egy kicsit mindig is "tyúkanyó" voltam - a tanítványok "Gerti mamának" hívtak).
5. A zene és a kutyák megszállottja vagyok, szeretem a verseket, a képzőművészetet, a hegyeket, erdőt, vízesést, múzeumokat, madárkákat.
6. Mivel aktívan már nem tehetem (kor/kór okán!), ezért a neten próbálom a zenét megszerettetni és terjeszteni. Drága Zsóka barátnőm okítgatása mellett szereztem némi tudást a honlapszerkesztés terén! Számunkra a bérletes koncertek és a szabadtéri előadások ill. férjemnek művészeti "közéleti" munka, nekem a honlapszerkesztés maradtak szórakozásként, "elkoptunk"!
7. Mindenre nyitott, őszinte, fogékony, empatikus vagyok, gyűlölöm a hazugságot és igazságtalanságot.

A Kreatív blogger díjra kiválasztottak:

Gizus (szupernagyi)

Zsóka (zsoka56)

 Ezzel a szép és megtisztelő díjjal drága Marikám (ladym) ajándékozott meg! A barátság díjak mindig a legértékesebbek számomra! Nagyon szépen köszönöm Marikám!

 Drága Zsókicámtól (zsoka56) kaptam ezt a díjat, amelynek nagyon megörültem, mivel ez igyekezetem elimerése. Ő, aki hatalmas munkával, és valóban odaadással szerkesztette/szerkeszti az oldalát, igazán tudja értékelni mások erőfeszítését! Nagyon szépen köszönöm Zsókicám!

Akiknek tovább adom:

Zsók
a (zsoka56)

Gizus (szupernagyi)

Marika (ladym)

Gyöngyike (gyöngyöm)

 


Drága Zsókicámnak (zsoka56) köszönöm ezt a csodálatos díjat! Ő egy igaz, önzetlen, tiszta szívű/lelkű barát, aki nagy ajándék az élettől!Ezt a számomra nagyon értékes díjat Zsókicámtól (zsoka56) kaptam. Nagyon szépen köszönöm!

Akiknek tovább adtam, mert szerintem megérdemlik:

Gyöngyike,

Gizus

Marika


Drága Zsókicám (zsoka56) ajándéka ez a szép díj, hálásan köszönöm!Ez a megtisztelő, számomra nagyon kedves díj
Gyöngyikém ajándéka, köszönöm az őszinte barátságát!

 

Vissza a menünöz